Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Doctori spoiți pe ecran

Zoom Doctori spoiți pe ecran

Premiul întâi pentru doctorul făcut grămadă al săptămânii merge la ministrul Victor Costache. A stat ca un munte de competență și profesionalism lângă Ludovic Orban în timp ce acesta adunase presa în fața lui ca să comunice că urmează să se izoleze la Vila Lac 1. A făcut-o pe un ton de ziceai că urmează să plece la Bug, iar lângă el, Costache mai avea puțin și plângea. Ditamai omul, cocoșat de competență.

Până la urmă, cum a rămas cu spirtul? Mai presus de cârnații de Pleșcoi, spirtul ne-a însoțit de-a lungul istoriei. De fiecare dată când istoria ne-a dat la temelie de ne-au luat cu izoleta, spirtul a fost acolo. De pus la bubă, la buză, oriunde. Doctorul Streinu-Cercel a zis că nu, că spirtul e frecție, de fapt, ca dezinfectant. Costache a zis că nu, că spirtul e bun, că e biocid. Așadar, ca să n-o mai zguduim inutil în vremuri grele: e biocid sau nu e biocid spirtul? Și ce e acela biocid?

Ministrul Costache mai prinde o tură. Ela spus că doar pacienții simptomatici răspândesc boala. În schimb, Arici Pogonici și toate publicațiile de pe acest pământ spun că și bolnavii asimptomatici răspândesc coronavirusul ăsta. Ținând cont de toate acestea, aș vrea să-l prind într-o zi pe Ludovinc Orban și să-i pup mâna. Ușor, fără să trag de el, să-i stric freza. Și să spun: Vă mulțumesc, maestre, că nu l-ați demis pe Rafael Nadal, că acum ne strângeau bulgarii cu fărașul.

Cum dai pe RTV îl vezi pe doctorul Ciuhodaru de la Iași. Vorbește despre colegii lui care muncesc mult și sub presiune și despre cât de greu le este. Mă gândesc că le-ar fi mai ușor dacă i-ar ajuta și el puțin.Sunt realizatori de emisiuni la RTV care nu stau pe ecran cât stă Ciuhodaru.

Un doctor român din Germania a zis așa: „Rata scăzută a mortalității se explică și prin cele 28.000 de paturi de ATI“. Noi am putea să tăiem copacii dintr-o pădure la înălțimea unui om și să-i îmbrăcăm cu halate albe, de doctori? Să-l vezi pe coronavirus ce față o să facă!

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale