Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Poveste de Crăciun

Singurele simulatoare ale Revoluției române de care s-a vorbit pînă mai ieri au fost Ion Caramitru și subsemnatul.

Noi am simulat la televizor că dictatorul a fugit. Noi ne-am prefăcut cînd am îndemnat populația să iasă în stradă.

Iacătă însă că, după îndelungi cercetări, Procuratura ne anunță că n-am fi fost unicii simulanți și că pe acoperișurile unor clădiri din București niște aparate cu foc la gura țevii se prefăceau și ele că trag în mulțime spre a induce „psihoza terorismului”.

Carevasăzică teroriștii n-au existat.

A existat numai o frumoasă psihoză produsă de sculele buclucașe din dotarea armatei:

– imitatoare de foc militar;

– imitatoare ale desantului de parașutiști;

– radio-electronice pentru prostirea radarului.

Bașca trei tentative de asasinare a lui nea Nicu cu ajutorul Dicționarului Limbii Române.

Mai mult decît atît, cică s-ar fi descoperit și sursa sunetului declanșator de panică din Piața Palatului, adică a Big Bang-ului prin care socialismul multilateral dezvoltat s-a făcut praf.

Din toată această poveste de Crăciun lipsesc băieții cu ochi albaștri, care, privind în acele zile de foc prin lunetele puștilor, au întrezărit mai devreme decît alții zorii capitalismului lui nea Ion.

PARTENERI MEDIA
[wp_rss_retriever url="https://alert24.ro/category/z/feed" items="2" dofollow="true" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" cache="1 hours"] [wp_rss_retriever url="https://businesswatch.ro/category/z/feed" items="2" excerpt="none" source="false" date="false" read_more="false" credits="false" new_window="true" thumbnail="false" dofollow="true" cache="1 hours"]

5 comentarii

 1. #1

  AȘA,Domnule,AȘA!

 2. #2

  A nu, am fost si eu intre voi. Chiar exact intre voi doi. Acum ca ne bucuram sau vă doare, Revolutia a fost până in 21 Dec. miezul noptii cand au spart Baricada. Mai apoi pe 22 seara cand „se trage din toate pozițiile” Revolutia era deja confiscata 100%. Pe domnul Dinescu ne-am dus sa-l luam de acasa, de pe Intrarea Bitoliei. Cand am ajuns la TVR au permis accesul doar la 5 oameni, domnul Dinescu sper ca-si aminteste. Restul erau deja in Studioul 4…cine stie cum au ajuns.
  Mai tineti minte ca noi cei ce nu am facut oarte din plan, la aprox. 40-50 min. am fost dati afara din Studioul 4 pe motiv ca aparatele s-au încins?

  Pt. conformitate ma gasiti pe fb Octav Fulger

 3. #3

  Eu am fost in Piața Palatului pe 22 decembrie când se trăgea. Ar fi trebuit să fie grămezi de cadavre! Nici măcar un rănit! Pe străzile laterale, care dau in Piața Palatului, s-a tras in doi soldați, de la fereastra unei vile. Soldații au fost duși la spital iar in apartamentul din care s-a tras, era o pereche in varsta uimită și mută!

 4. #4

  nu se mai putea, nu mai ramasese nimic sfant pe lumea asta

 5. #5

  Din păcate securiştii nu lipsesc din poveste, sunt de-ai noştri, dintre noi, printre noi… Şi ne mai şi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bijuterii argint