Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ochii care nu se văd ascultă

Zoom Ochii care nu se văd ascultă

Trebuie să recunosc,mai ascult uneori în mașină Realitatea FM, care retransmite la radio exact chestiile care se dau la Realitatea TV. Îmi place cumva, pentru că e singurul post de radio care difuzează, în loc de muzică, reclame interminabile pentru medicamente de reumatism, iar vocea lui Florin Condurățeanu e cumva reconfortantă. În lumea asta plină de crize și neprevăzut, există un om pentru care universul cunoscut se reduce la un ierbar de plante medicinale și la înțelepciunea populară a unei vânzătoare de la Plafar. Mă rog, dar nu despre Florin Condurățeanu e vorba aici. Momentele mele preferate suntaltele. În primul rând, e teleshopping-ul la bastonul de mers Smart Cane, cu trei puncte de sprijin, luminiță și buton de alarmă. Bastonul ăla de mers pare un fel de smartphone pentru pensionari, care-ți furnizează tot necesarul de interacțiune umană de care ai nevoie. Probabil că următorul model o să aibă și integrame, ca să poți și să te joci cu el, dacă tot îl iei cu tine peste tot.

Apoi, mai sunt unele momente, în special la știri, când prezentatorul spune ceva de genul: „Dar mai bine să lăsăm imaginile să vorbească“. Sau: „Imaginile spun totul“. După care urmează vreo 20-30 de secunde de strigăte și pârâituri, în care am impresia că nu mai prind ca lumea postul. Și, cum spuneam, sunt printre momentele mele preferate. Pentru că atunci încep să caut altceva și, schimbând postul, mai mereu dau peste o chestie mai mișto.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale