Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Opriți dementul, e mult prea mult!

Zoom Opriți dementul, e mult prea mult!

Nu există suficiente cuvinte în fondul lexical al limbii române pentru a-l putea descrie pe Corneliu Vadim Tudor, azi. Le-a luat el pe toate, le-a golit de înțeles și le-a umplut cu căcat, pentru a arunca în absolut tot ce mișcă în țara asta. Ba i-au mai ajuns pentru a arunca și înspre alte țări, uneori chiar și spre alte galaxii. Dar voi face un efort.

Corneliu Vadim Tudor este, probabil, cel mai mare rău care ne putea veni la pachet cu libertatea de exprimare. Și este primul exemplu pe care trebuie să-l dăm atunci când vorbim despre libertate de exprimare prost înțeleasă.

Din bube, mucigaiuri și noroi, Corneliu Vadim Tudor nu iscă frumuseți și prețuri noi. Nu. El le ia și le transformă în bube mai mari, în mucigaiuri mai otrăvitoare, în noroaie prin care nu răzbați nici cu tancul.

Corneliu Vadim Tudur nu este nici poet, nici prozator, nici gânditor, nici istoric, nici ziarist, nici politician, nici șef de partid, nici demnitar al statului român, nici tată, nici fiu, nici soț, nici amant, nici bărbat, nici hermafrodit. Corneliu Vadim Tudor nu este decât o budană supradimensionată, plină cu scârnă. În fiecare zi își dă cep singur și ne împroașcă pe toți, fără deosebire de vârstă, naționalitate, sex sau religie.

Corneliu Vadim Tudor nu este o ființă umană. Este cea mai eficientă moară de dejecții a României. Tot ce aruncă societatea, de la deșeurile menajere la sterilul exploatărilor miniere, de la mâncarea expirată la inventarul complet al bolilor venerice, de la materialele nereciclabile la întregul conținut al grajdurilor lui Augias, Vadim Tudor ia fără să ceară voie, toacă mărunt, după care împroașcă înapoi prin gura aia strâmbă, ce a căpătat în timp dimensiunile latrinei Legiunii a XIII-a Gemina.

Corneliu Vadim Tudor este un accident creat de mâna omului. Mai exact, de mâna răposatului său tată, care a uitat să-l risipească pe ogor, așa cum ar fi trebuit, trimițându-l, inconștient, spre un ou fertil. E prea târziu să mai reparăm asta, dar nu va fi niciodată prea devreme pentru a spune, definitiv, “Stop!” acestei fose septice care ne poluează de decenii pajiștea publică.

Corneliu Vadim Tudor este promovat, în ultima vreme, furibund, de către România TV. Fără nici un sens, fără nici o logică, fără urmă de bun-simț. Uneori, individul își revarsă tomberonul și de cinci ori pe zi la postul amintit. Argumentul audienței nu stă în picioare, căci prezența din ce în ce mai frecventă a respectivului a dus, în ultima vreme, la scăderea accentuată a rating-ului întregului post. Practic, îți vine greu să dai pe RTV fără a te teme că nimerești peste CVT. E ca un soi de ruletă rusească la care nu riști un glonț în tâmplă, ci te alegi sigur cu un morman de fecale în față. O ruletă rusească pe care nimeni nu ar trebui să o accepte, nimeni n-ar trebui să o propună. Și mai trist este că Laura Chiriac, Paula Rusu sau Ionela Năstase acceptă prezența ăluia în emisiunile lor. De ce? Nu știu și nu pot înțelege. Opriți dementul! Nu-l mai acceptați! E prea mult. Dacă nu din alte motive, faceți-o de dragul copiilor noștri, de dragul copiilor pe care îi veți avea într-o zi și pe care veți dori să-i creșteți într-o lume ceva mai ecologizată.

3 comentarii

 1. #1

  Tot RTV l-a promovat zi de zi si pe Becali!

 2. #2

  nu degeaba i se mai spune si VC Tudor, un escroc renumit e caraghiosul asta . Vin alegerile , are nevoie de bani ,de aia ii face loby albanezului , caci pe asta il poate stoarce bine de parale,La RTV nu apar invitati de seama , decat resturi aruncate de societatea noastra. Printre ele si gunoiul de Vadim . Cine se mai uita la asa un tolomac ? Cel mai tare la el sunt „serviciile secrete”pe care le-ar avea , ha,ha, ha , astia-s gargaunii din cap.

 3. #3

  Atata vereme cat mai exista un 1% de oameni nebuni ca niste linguri care se uita cu veneratie in gura acestui pacalici, nu cred ca vom scapa de fatza lui de pe la televizor. Si bineinteles de ventilatorul cu rahat CARE ESTE.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint