Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Presă, bani și propagandă

Zoom Presă, bani și propagandă

Cheltuielile pentru „presă și propagandă“ au crescut constant din 2021, pentru aceeași perioadă de timp. Dacă, în 2021, partidele au cheltuit 10 milioane de lei în primele trei luni, în 2024 au cheltuit aproape 44 de milioane. De aici și urările domnului Ciolacu de Ziua Presei: „Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului“. Fix așa e, nea Marcele: aveți. Noi, mai săraci, mai fără subvenții de la stat, cetățenii, nu ne permitem un astfel de partener.

Practic, nea Marcel e un fel de Sugar Daddy pentru presa românească, nu-i așa, fată?

Nicicând mizeria nu a fost scoasă mai la vedere, nu a fost mai legalizată și nu a trecut mai neobservată. „Presă și propagandă“, oare ce înseamnă asta în mintea legiuitorului? Și pentru că ce înseamnă în viața reală vedem și simțim, suntem zilnic victimele acestui mod de a strica o societate.

Cu niște ani în urmă, „presă și propagandă“ făcea și UE din când în când cu România, făceau și ambasadele, mari amatoare de verticalitate și consternări democratice, dar, se pare, toate acestea nu mai au bani de „presă și propagandă“. Sau ce să înțelegem din tăcerea lor?

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    Da, erau destul de vocali. Acum cred ca ii doare mai tare de altele…

  2. #2

    Eu am învățat ce să citesc, vizionez dar bineînțeles că nu toată lumea are discernământ. Unii(cei mai mulți) nici nu vor să accepte că unele ziare, televiziuni, site-uri sunt toxice.

  3. #3

    Așa… și? Nu mai consumăm, sancțiunea 1. Dar… nu le pasă! Cum le aruncăm chiftele printre gratii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint