Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Recenziile nepublicate ale lui CTP: Bătaia dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu

Zoom Recenziile nepublicate ale lui CTP: Bătaia dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu

Am văzut de-a lungul timpului multe bătăi, așa că am dezvoltat un fel de simț care-mi spune că urmează o cafteală nasoală. E foarte important să ai acest simț, ca să poți fugi imediat. Dacă nu fugi, victima ta riscă să scape. Nu de nebun vin îmbrăcat în trening la emisiuni. Fuga te scapă de orice în ziua de azi, în special de situația tristă în care cineva te-a enervat foarte tare și n-ai apucat să-i explici de aproape de ce greșește.

Meciul dintre Palada și Goțiu nu se anunța unul echilibrat. Rugbist, practicant de aikido, Palada pornea ca favorit, mai ales că era și singurul care, cu câteva secunde înainte de primul pumn, știa că lupta va avea loc. Goțiu, grăsuț, bărbos, mereu pe punctul de a adormi, cu burtă de parlamentar stereotipic, pornea cu șansa a doua. Dar nu mereu sunt valabile calculele hârtiei. Mă rog, de data asta au fost.

Palada s-a ridicat mai hotărât de la masă și i-a aplicat lui Goțiu un procedeu specific sportului pe care îl practică: bătaia la nervi. A fost, totuși, slab. Am fost la nenumărate competiții de bătaie la nervi și am avut ocazia să văd lovituri adevărate, unele atât de bune încât nici măcar nu le-am văzut.

Bătaia nu mi-a plăcut. Aș vrea să nu mai văd astfel de bătăi în studiouri TV, acolo unde trebuie să primeze, dacă nu argumentele, măcar rânjetele gratuite, care subliniază orice verdict pe care nu poți să-l justifici altfel. Ar trebui să-mi deschid o școală de rânjete pentru invitații emisiunilor TV. O instituție nobilă de învățământ, în care tinerii parlamentari și sociologi să învețe arta disprețului semnalat prin mimică.

Haotică, nedreaptă, cu un inițiator nedemn, bătaia din studioul B1 TV trebuie desființată. Îi acord două stele verzi din cinci.

 

1 comentariu

  1. #1

    Tu cine plm te crezi mai Daniel Octavian Costache , de acorzi stele articolelor…?!?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale