Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la retragerea trupelor române din Afganistan…

Zoom Între timp, la retragerea trupelor române din Afganistan…

• În timpul discursurilor oficialilor români de la baza românească din Kandahar a avut loc un atac al talibanilor.

Deși nu au înțeles nimic din discursuri, talibanii au declarat că au atacat baza românească pentru că, doar din tonul vocii care se auzea în difuzoare, premierul României le-a părut un plagiator ordinar, un mincinos fără scrupule și un prieten al baronilor corupți care vor să pună Justiția cu botul pe labe.

• La ceremonia de la Kandahar a fost prezent și Gabriel Oprea. Cei o mie de soldați s-au arătat mirați de prezența lui Oprea, atît timp cît în Afganistan temperaturile coboară rar sub 20 de grade și nimeni nu a purtat pînă acum izmene.

• Victor Ponta a încercat și în fața soldaților români din Afganistan o glumiță. Asta trebuie să fi fost, nu? Că doar nu s-a îmbrăcat în cămașă albă, călcată cu dungă, ca să impresioneze plăcut.

• Un nou scandal zguduie familia prezidențială. Mircea Băsescu ar fi primit o mare sumă de bani de la o familie de talibani ca să intervină pe lîngă Traian, care să dea ordin armatei române să se retragă din Afganistan.

• Pînă la finalul anului, în Afganistan vor mai rămîne doar 200 de soldați români. Parte ca să-i mai antreneze pe soldații afgani, parte ca să adune pet-urile și resturile de la grătarele rămase în urma războiului.

• Soldații români cred că vor ajunge destul de repede în țară, mai ales că dacă ies la un drum în Turkmenistan au mari șanse să fie luați la ocazie de camioanele rusești.

• Gabriel Oprea l-a întrebat pe Victor Ponta dacă România a cîștigat războiul și dacă poate să meargă cu cîțiva soldați să prade prin Kandahar și să violeze.

• Traian Băsescu nu înțelege de ce trupele române trebuie să se retragă din Afganistan. El e de părere că soldații români ar trebui să reziste acolo pînă la ultimul și, dacă e nevoie, să moară cu toții, pînă la ultimul. Altfel, nu sînt decît niște trădători ai țării, la fel ca Regele Mihai.

Elena Udrea nu dorește ca soldații noștri să mai plece peste hotare cînd sînt atîtea de făcut și-n țară.

• Crin Antonescu s-a arătat dispus să candideze la președinția Afganistanului dacă i se va propune așa ceva. Dar nu are nimic împotrivă să candideze Klaus Iohannis, doar să se hotărască mai repede neamțul ăsta jegos, ca să aibă și el vreme să-și caute altă țară.

• Din mașinile de luptă ale soldaților români care părăsesc Kandaharul se aude o îndrăgită melodie: „Afganii-mi poartă pică, dar n-au valoarea mea…”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint