Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Se întorc soldații din țările calde

Zoom Se întorc soldații din țările calde

Victor Ponta asistă în Afganistan la retragerea trupelor românești. Retragerea va dura 12 luni, atît de mult pentru că tot niște români trebuie să construiască și drumul pe care se întorc trupele.

Klaus Iohannis a fost ales președinte al PNL, concurînd pentru această funcție împotriva lui Ghișe. O vreme s-a vehiculat numele unui scaun din sediul de partid care să fie contracandidatul lui Iohannis, dar s-au gîndit, totuși, să nu riște nimic…

Crin Antonescu ar accepta să fie candidatul dreptei la prezidențiale. Și știți de ce? Pentru că a strigat unul din sală: Crin Antonescu!

În acest moment, chiar sînt convins că domnul Antonescu se sacrifică pentru PNL. Adică puțini au fost cei care s-au tăvălit prin ridicol pentru partidul ăsta ca el.

Iohannis a anunțat că noul partid de dreapta rezultat în urma comasării PNL cu PDL se va numi PNL. Emil Boc a reacționat prompt: „Punctul meu de vedere este că PDL are un blazon de apărat”. Corect, ar trebui să înțeleagă și ăștia de la PNL că vorbim, totuși, de un partid cu o istorie de aproape șapte ani.

Pe 26 iunie românii au sărbătorit Ziua Drapelului. Le urăm și noi “La mulți ani!” celor pe care-i cheamă Drapel, Steag sau Flamură.

Renta viageră și celelalte beneficii pe care le avea Mircea Sandu ca președinte de onoare al FRF au fost anulate de către Adunarea Generală. Orice ați face, băi, nulităților, nimeni nu-i va putea lua lui Mircea Sandu realizările din ultimii zece ani sau măcar prima de succes pe care a încasat-o după dubla cu Grecia de anul trecut.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint