Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Miron Cozma (miner modest): “Ajunsesem, la un moment dat, ca în discotecă să am lîngă mine pe cineva care să aibă grijă ca femeile să nu se apropie prea mult”

Zoom Miron Cozma (miner modest): “Ajunsesem, la un moment dat, ca în discotecă să am lîngă mine pe cineva care să aibă grijă ca femeile să nu se apropie prea mult”

Gen Omul sfințește rock-ul

Miron Cozma (miner modest): “Eu am fost DJ în tinerețe, am ținut nenumărate discoteci. Veneau femeile la mine, nu mă duceam eu la ele. Preferam să mă las cucerit. Ajunsesem, la un moment dat, ca în discotecă să am lîngă mine pe cineva care să aibă grijă ca femeile să nu se apropie prea mult. Eram asaltat! Nu mă laud, cum o fac alții. Eu trăiesc prin rock. Filosofia rocker-ului este una specială.” (Wowbiz, 3 iulie)

De altfel, așa a și reușit Ion Iliescu să-l atragă pe Cozma la mineriade: i-a spus că Bucureștiul a fost cotropit de studenți maneliști și că are nevoie de niște rockeri adevărați care să facă ordine.

 

Gen La bine și la mi-e rău

Silviu Prigoană (candidat la “Soțul anului”): “Se ținea de garduri, făcea circ și Poliția mă întreabă pe mine: «De ce nu o luați în casă?». «Pentru că e în stare evidentă de ebrietate și circul pe care îl face la poartă îl va face în casă, de față cu copiii»… Că e violentă la beție… Dracu’ știe ce-o fi băut. Oricum, ceva nasol, că toată duminica a stat pitită într-o cameră, probabil că a borît la greu.” (Libertatea, 1 iulie)

Ne bucurăm sincer că Prigoană și Bahmuțeanca au reușit să treacă peste dificultățile pe care le aveau și au început, în sfîrșit, să se comporte ca un cuplu căsătorit normal, care se ceartă în stradă cu Poliția la ușă.

 

Gen Portarul din iad

Corina Enache (soția lui Adrian Enache), despre agresiunea suferită de fiica lor: “Paznicul complexului a încercat să o violeze. Vă dați seama că e inclusiv un abuz în serviciu.” (Libertatea, 6 iulie)

Probabil pentru asta or să-l și înfunde pe nenorocit. Se știe doar că pentru un viol nu mai primești cine știe ce în ziua de azi, în schimb pentru un abuz în serviciu evident poți să stai pe bară și 20-25 de ani.

 

Gen Blestemul faraomului

Radu Mazăre (iubitor de istorie): “Domnișoarele vor fi în echipa Cleopatrei, în actul care se va întîmpla în Egipt, în baia Cleopatrei, unde, la un moment dat, intră Cezar și încearcă să-l vrăjească una dintre ele și pînă la urma ajunge la Cleopatra. Avem și cărăuși care-l vor aduce pe Cezar în scenă, pentru că în Egipt în perioada respectivă era o luptă între Cleopatra și fratele ei, Ptolemeu. Ptolemeu va avea ceva senzațional pe cap, iar cărăușii îl vor aduce pe scaun, îl aduc în scenă exact cum se întîmpla în Egiptul de atunci. Mihaela Rădulescu va fi Cleopatra. Este pe măsura așteptărilor mele pentru că trebuia cineva la nivel înalt.” (reporterNTV.ro, 3 iulie)

Desigur, prima opțiune a lui Mazăre pentru rolul de regină a Egiptului a fost chiar Cleopatra, dar aceasta n-a putut veni. Participa la festivitățile stilate dintr-o stațiune de pe litoralul bulgăresc.

 

Gen Vă zic io care e problema

Connect-R (el vara nu doarme): “Din păcate, țara nu mai pune accent pe toate valorile ei, problema e mult mai adîncă, am observat superficialitatea tinerilor vizavi de orice produs al artei. Sper să putem schimba ceva.” (Libertatea, 2 iulie)

Probabil n-am fi observat superficialitatea tinerilor din ziua de azi și problema lor de a identifica adevăratele valori dacă n-am fi auzit-o din gura unui tip care are o melodie intitulată “Mai dă-te-n dragostea mea”. Acum, însă, totul e mult mai clar. Mersi, Connect-R!

2 comentarii

  1. #1

    Pe Cozma rock-ul la facut celebru. Rock-ul, chain-ul, baseball bat-ul si spit-ul.
    Cozma – rock, intelectualul – roll !
    ~~~
    |,,|(0_0)|,,|

  2. #2

    OMG, puneti va rog buton de Edit, ca am scris „la facut”. Zici c-am dat bacu` anu asta. 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint