Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Când folosești un atelaj tras de cai, nu mai ai dreptul să faci pe nimeni anacronic

Zoom Când folosești un atelaj tras de cai, nu mai ai dreptul să faci pe nimeni anacronic

Un bătrân de 68 de ani din Vatra Dornei s-a dus la Poliție pentru a reclama că a fost executat silit în plină stradă. Ziua începuse la fel ca toate celelalte. Bătrânul ieșise să dea o tură prin oraș în căruța lui trasă de cai, așa cum fac probabil toți cetățenii Uniunii Europene la început de secol XXI. Nu bănuia că o să dea nas în nas cu un creditor căruia îi datora 600 de lei. Văzându-l, creditorul a început să-i ceară insistent banii și, când a observat că bătrânul o dă în diverse, s-a urcat în căruță, a luat hățurile în mână și a plecat cu atelajul ca și cum ar fi fost al lui. În momentul ăsta, proprietarul căruței nu prea mai are ce să spună. Nu e ca și cum ar putea să-l reclame pe creditor că a apelat la o metodă prea arhaică, învechită, premodernă, de recuperare a datoriilor. Când folosești un atelaj tras de cai, nu mai ai dreptul să faci pe nimeni anacronic.

Doi suceveni sunt cercetați pentru trafic de imigranți, după ce au luat ”la ocazie” doi pakistanezi. Cu ocazia asta, descoperim și noi originea probabilă a expresiei din fotbal ”ocaziile se răzbună”.

Patronul clubului UTA susține că Adrian Mutu îl punea să-i plătească prostituatele pe care le chema în camera lui de hotel. Ar fi bine totuși ca destăinuirile să nu se oprească aici. Am vrea să aflăm și cine îi plătea lui Mutu chelnerii pe care fotbalistul îi chema la cameră, ca să-i bată cu o rangă învelită în prosop.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint