Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Între timp, la finala Campionatului Mondial…

Zoom Între timp, la finala Campionatului Mondial…

• Mircea Băsescu le-a promis argentinienilor că, în schimbul unei sume modice, de câteva milioane de euro, o să-l convingă pe arbitru să-i avantajeze în finală. E lucru știut că fratele lui Mircea Băsescu controlează arbitrajul și se află în spatele multor faulturi și cartonașe galbene acordate cu ușurință.

• Mircea Badea a spus că el ține cu toate echipele care joacă împotriva Germaniei, deoarece Germania l-a ajutat pe Băsescu la referendum. De fapt, asta nu-i o poantă, e o declarație pe care Mircea Badea chiar a făcut-o.

• Luat de val, Victor Ponta a anunțat că a alocat bani din fondul de urgență al Guvernului pentru a-i premia pe fotbaliștii germani.

• Victor Pițurcă a spus că nu demisionează, indiferent de rezultatul meciului dintre Argentina și Germania. El a precizat că singurul obiectiv pe care și l-a fixat e să urmărească fianala relaxat, la o bere, în compania unor prieteni, iar pe urmă, dacă au chef, bagă și un barbut.

• Specialiștii au găsit o explicație pentru prestația foarte slabă a lui Messi. De fapt, pe teren nu s-a aflat Messi, ci Radu Mazăre costumat în Messi. Adevărata identitate a jucătorului a ieșit la iveală abia după ce colegii de echipă au descoperit în vestiarul lui două dansatoare braziliene de samba și o citație primită de la DNA.

• După succesul Germaniei la Campionatul Mondial, cocalarii au devenit tot mai greu de recunoscut. Pentru a-i imita pe fotbaliștii Mannschaft-ului, vânzătorii de pepeni amatori de manele au început să se tundă normal și să nu-și mai facă nici un tatuaj.

• Elena Udrea a mărturisit că, nefiind microbistă, aplică o regulă mai veche de-a ei: ține cu echipa mai scumpă.

• Dan Voiculescu a cerut strămutarea finalei în alt oraș din Brazilia care găzduiește meciuri de la Campionatul Mondial. El a explicat că partida a fost mediatizată în exces, în acest fel fiind afectată imparțialitatea arbitrilor.

• La începutul meciului, Monica Macovei l-a atacat în termeni duri pe jucătorul care a dat primul cu piciorul în minge, spunând că avem de-a face cu o lovitură de start. Ea a făcut apel la toți microbiștii să nu vină la meci, pentru a nu legitima prin prezența lor lovitura de start.

• Radu Banciu a spus că simte numai dispreț pentru nemți, deoarece, deși stau foarte bine la capitolele economie, sport, învățământ, inovație tehnologică și infrastructură, în mod sigur sunt și niște domenii în care nu excelează.

• Americanii se gândesc tot mai serios să se apuce de fotbal, deoarece pare un sport foarte ușor. Nu trebuie decât să te plimbi puțin pe teren, fără să faci deloc faza de apărare și, chiar dacă n-ai un fizic de invidiat și ești mai degrabă scund, toată lumea o să te considere unul dintre cei mai mare jucători din toate timpurile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint