Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cu doar un milion, copiii din Galați vor face fitness pe faleză

Zoom Cu doar un milion, copiii din Galați vor face fitness pe faleză

Marius Stan, primarul Galațiului, un om venit din lumea sportului, vrea să-i pună pe copiii din urbe la treabă. Să facă, dom’le, sport. Dar, înainte de asta, ca orice primar serios, Marius Stan trebuie să susțină sportul național al cheltuirii banului public. Astfel, Primăria va investi un milion de lei în niște lucrări publice, respectiv în amenajarea unei zone ce va fi numită “faleza pentru copii”.

Mai exact, 916.721 de lei din bugetul orașului, la care se mai adaugă TVA, urmează să fie investiți în acest proiect în cadrul căruia, undeva pe malul Dunării – pe faleză, evident –, vor fi create niște terenuri de sport și locuri de joacă. Banii aceștia, milionul din lovele publice, urmează să fie cheltuiți pe echipamentele destinate tenenurilor de joacă, dar și pentru niște aparate de fitness ori lucrări de arhitectură peisajistică a terenurilor de sport și zonelor de agrement. Evident, ei vor ajunge la o firmă serioasă, una care să aibă – conform cerințelor Primăriei – experiență în contracte similare în ultimii trei ani. Ba chiar, în cazul “capacității tehnice”, firma trebuie să dețină propriile basculante și chiar propria stație de betoane. Asta ca să nu mai vorbim că trebuie să aibă angajați cel puțin un arhitect și un inginer în construcții de drumuri, poduri și căi ferate. Că așa, dacă e o simplă firmă de construcții, care lucrează pe proiecte făcute de alți arhitecți sau n-are propria stație de betoane, nu e bine.

Lucrările, care urmează să fie atribuite, în urma unei licitații publice, la finele lunii august, au ca termen de finalizare cinci luni de la data atribuirii, astfel că, începînd de prin iarnă, anul viitor, copiii din Galați vor putea face fitness și mușchi pe faleză, în aer liber. Cum tot în aer liber se vor desfășura și mitingurile electorale ale candidatului unic al dreptei, care are mare nevoie de olecuță de parandărăt de la niște lucrări gălățene pentru campania lui electorală.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint