Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Iuliana Luciu (acea Luciu care nu e Nicoleta): “Îmi place foarte mult să mă răsfăț în week-end! Apoi fac un masaj facial cu produse realizate din excremente de priveghetoare”

Zoom Iuliana Luciu (acea Luciu care nu e Nicoleta): “Îmi place foarte mult să mă răsfăț în week-end! Apoi fac un masaj facial cu produse realizate din excremente de priveghetoare”

Gen Nu, domnule polițist, n-am băut, am mîncat cu oțet

Gheorghe Gheorghiu (trubadur), despre cum și-a pierdut permisul: “Am impresia că acest lucru s-a întîmplat din cauza faptului că s-a pornit o campanie de denigrare a artiștilor români și a mea în mod special. Cineva îmi vrea răul. Băusem o bere dimineață și abia mîncasem o salată, o fi fost de la oțet… Cînd ai 0,16 la mie alcoolemie nu înseamnă că ești băut.” (Libertatea, 13 iulie)

Adevărul e că nu există om să nu aprecieze un oțet bun, de 12 ani, învechit în butoaie de stejar, cu două cuburi de gheață în pahar.

 

Gen Modest Side Story

Adrian Enache (regele părului vopsit în România): “Deci, el a făcut o mare greșeală că s-a legat de fetița mea, care oricum era mediatizată, urma să scoată o melodie nouă, acum, urma să meargă la Smiley la studio. Oricum era mediatizată și începea să se afirme pe plan muzical, oricum lumea era cu ochii pe ea că e frumoasă, oricum stîrnește controverse pe oriunde se duce, că seamănă cu tata.” (Wowbiz, 10 iulie)

Sigur, povestea e una nasoală și nimeni n-ar trebui să treacă prin așa ceva. Dar dacă n-am ști mai bine am zice că lui Adrian Enache îi pare puțin rău că n-a fost el cel agresat. Pînă la urmă, și el e destul de mediatizat, nu?

 

Gen Masaj într-o sticlă

Iuliana Luciu (acea Luciu care nu e Nicoleta): “Îmi place foarte mult să mă răsfăț în week-end! Întîi fac o baie în șampanie cu petale de trandafiri, pișcoturi sau ciocolată, apoi masaj la patru mîini pe tot corpul! Este un masaj pe tot corpul, cum spuneam, așa că se masează și sînii foarte atent, și fesele. Eu partea cu sînii o fac numai dacă am maseuze, nu și dacă sînt maseuri, adică bărbați. Apoi fac un masaj facial cu produse realizate din excremente de priveghetoare sau ulei de rechin. Cîteodată mă ia somnul, iar ei mă lasă să dorm acolo pînă vine următorul client.” (Acces direct, 12 iulie)

E OK, dacă n-aveți bani pentru tratamentele Iulianei Luciu puteți oricînd să mergeți pe stradă cu fața în sus și inevitabil o să vină și un masaj facial de porumbel.

 

Gen Nu neapărat manele

Adi Minune (minimanelist): “Am un gen nou de muzică, am ieșit din cadrul fix al manelelor.” (Wowbiz, 13 iulie)

Cel mai probabil, Adi Minune a evadat din cadrul fix al manelelor cu ajutorul cuiva, pentru că altfel îi e destul de greu să ajungă chiar și la rafturile de sus din frigider, singur.

 

Gen Inspirație

Daniel Cioabă (regele romilor): “Înainte să se nască Kevin, m-am gîndit împreună cu soția ce nume să poarte. Pentru că ambilor ne-a plăcut foarte mult filmul Singur acasă, un film pe care cu toții îl putem urmări la posturile de televiziune aproape în fiecare iarnă, ne-am gîndit să îi dăm prenumele puștiului care interpreta rolul principal. Așa am optat pentru Kevin.” (Wowbiz, 13 iulie)

Nu e exclus ca familia Cioabă să toarne și un film pe tema asta, Sîngur hacasă, în care micul Kevin, uitat într-o casă cu turnulețe, trebuie să respingă încercările repetate de pătrundere prin efracție ale unei familii rivale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint