Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

A devenit aproape o tradiție să duci mireasa furată la Arcul de Triumf și invitații la secția de Urgențe

Zoom A devenit aproape o tradiție să duci mireasa furată la Arcul de Triumf și invitații la secția de Urgențe

Un băiat de 14 ani din Bârlad a ajuns la spital după ce s-a electrocutat la mașina de spălat. Un incident, trebuie să recunoaștem, neobișnuit. Petrecându-se în județul Vaslui, te-ai fi așteptat ca mașina de spălat să-l atace pe adolescent cu toporul, pe fondul unor neînțelegeri la beție sau din cauza unei femei împreună cu care echipamentul electrocasnic voia de mai mult timp să spele rufe.

O elevă de la un liceu din Vaslui a luat nota 10 la proba de anatomie a bacalaureatului, însă abia după ce a făcut contestație. Inițial, lucrarea ei fusese notată cu 2, ceea ce sugerează că avem de-a face cu moduri foarte diferite de a vedea corpul uman. Se pare că principalul vinovat pentru eroarea de corectare este un profesor născut imediat după tragedia de la Cernobâl, ușor de recunoscut după piciorul suplimentar crescut pe ceafă și cele două spline care i se văd mai tot timpul prin pielea transparentă a antebrațului.

Încheiem acest scurt grupaj cu una dintre știrile alea despre nuntașii care au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. De data asta s-a întâmplat în localitatea arădeană Pâncota, iar numărul victimelore este de 24, dintre care nouă copii. Mă rog, detaliile nu contează. Importantă e recurența acestor evenimente. A devenit aproape o tradiție să duci mireasa furată la Arcul de Triumf și invitații cu sistemul imunitar slab la secția de Urgențe. Mă întreb dacă așezarea nuntașilor în salonul de spital are vreo legătură cu dispunerea lor la mese. Și dacă șpaga pentru medic se pune în același plic cu darul de la nuntă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint