Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Moarte hamburgheziei

Zoom Moarte hamburgheziei

Ca urmare a tensiunilor tot mai mari dintre ea și SUA, Rusia a anunțat că hamburgerii de la McDonald’s sînt un pericol pentru sănătate. Gestul e cu atît mai șocant cu cît vine la 30 de ani după restul lumii.

Un englez a construit cea mai mare mașinărie de produs bășini din lume, a ambalat-o frumos, în interiorul unui fund robotic imens, și apoi a îndreptat-o spre Franța. Ce loc minunat ar fi lumea dacă și alte țări ar putea urma civilizatul model anglo-francez de rezolvare a diferendelor!

Acuzat de Brazilia că urmărește cu orice preț un război în Gaza, Israelul a replicat foarte matur, spunînd că de-aia nu e Brazilia o forță în diplomație, pentru că a luat bătaie cu 7-1 la fotbal de la Germania. Potrivit analiștilor, nu este încă foarte clar de ce Israelul nu i-a făcut și desculți pe brazilieni, dar e foarte posibil să păstreze asta pentru mai tîrziu.

Rusia a anunțat că a pierdut contactul cu un satelit plin de gușteri, trimiși în spațiu ca să facă sex. Iată cum expresia “A trimite pe cineva în gușter cu satelitul” capătă un sens cu totul și cu totul nou.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint