Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rareș Mănescu dă un milion de euro ca să afle cîte milioane a lipit pe pereții blocurilor din sectorul 6

Zoom Rareș Mănescu dă un milion de euro ca să afle cîte milioane a lipit pe pereții blocurilor din sectorul 6

După tot dezmățul financiar ce a însemnat reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 6, edilul Rareș Mănescu are nevoie de puțină asistență. Că, cel mai probabil, nici el nu mai știe cîți bani au venit de la Banca Europeană de Investiții și au ajuns direct în conturile unor firme precum Erbașu, fără ca blocurile din sector să simtă mîngîierea de polistiren ori tencuială proaspătă. Așa se face că, la data de 22 iulie, primăria condusă de soțul Ramonei Mănescu semnează un contract în valoare de 4,45 milioane de lei plus TVA, pentru niște servicii de consultanță financiară, analiză economică și consultanță în gestiune financiară. Adică să le zică lor o firmă independentă cum să acopere toate găurile din trecut cu cei 42 de milioane de euroi rămași din totalul de vreo 200 luați cu împrumut pentru blocurile din sector. Ei bine, firma asta – care a cîștigat licitația – este deja cunoscuta TUD Business Consulting, un SRL specializat în consultat primăriile, despre care am mai scris noi pe aici, că doar l-a mai consultat de niște milioane și pe Robet Negoiță din sectorul 3 ori pe Piedone de la sectorul 4. Ca să nu mai vorbim de primarii din Piatra Neamț, Baia Mare, Bacău sau alte primării care nu se pricep la abac atunci cînd vine vorba de bani. Desigur, că ziceam că a fost o licitație, TUD Business Consulting a fost singura acceptată la negociere. Așa, pentru mai multă siguranță.

1 comentariu

  1. #1

    Fotografia pe care ati ales-o spune totul despre personajul asta: o fufa canita, cu buzitele tuguiate gata sa suga de oriunde, fara discriminare. Pacat ca n-ati pus-o alaturi si pe nevasta-sa, vrajitoarea coafata in stil european, ca sa fie perechea completa.
    Mi-e scarba de ei si de noi ca nu le dam in cap sa-i starpim pe toti, indiferent de culoarea politica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint