Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tulcea: e-tax, e-payments și e-guvernare cu peste un milion de e-uro

Zoom Tulcea: e-tax, e-payments și e-guvernare cu peste un milion de e-uro

Consiliul Județean Tulcea are planuri mari. Visul de-o viață al lipovenilor, pescarilor și braconierilor din Deltă are să devină realitate. În următoarele șase luni va fi pus în aplicare un proiect intitulat “Implementarea la nivelul județului Tulcea a sistemelor integrate de e-tax, e-payments și e-guvernare precum și a asigurării conexiunilor la broadband”. Cu doar 4,7 milioane de lei plus TVA, oamenii din Chilia Veche, Ceamurlia de Jos, Jurilovca, Somova, Isaccea, Luncavița, Grindu, Văcăreni, Sulina, Jijila, Măcin, Smîrdan, Greci, Carcaliu sau Turcoaia vor avea nu doar Internet, dar își vor putea plăti dările prin e-tax, online, ba chiar vor putea urmări pe Internet – oierles – cum și ce pași rapizi face guvernarea spre progres. Desigur, din cei peste un milion de euroi – bani proveniți din fonduri europene, prin FEDR și POS-CCE, în cea mai mare parte, plus o finanțare din bugetul de stat – nu se vor cumpăra doar niște hardware și soft-uri pentru punerea în aplicare a sistemului în cauză. Cum e și firesc, dintr-un așa purcoi de bani se vor organiza și niște sesiuni de training, genul ăla de “servicii de formare și familiarizare în informatică”, plus niscaiva consultanță, ca nu cumva să li se strice oamenilor din Carcaliu sistemul de e-payments și să nu știe nimeni din sat cum să-l repare.

Împărțeala celor 4,7 milioane de lei plus TVA urmează să se efectueze în cadrul unei licitații, în data de 11 august, astfel că, pînă la sfîrșitul lui ianuarie 2015, tot tulceanul va putea să-și achite taxele online și va putea urmări ce bine duduie de activitate Guvernul.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint