Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Oana Zăvoranu (fostă doamnă Pepe): “Apoi a dat doi pumni în ușa de la șifonier. Mi-a zis «Vezi ușa asta? Ăștia or să fie ai tăi în viitor»”

Zoom Oana Zăvoranu (fostă doamnă Pepe): “Apoi a dat doi pumni în ușa de la șifonier. Mi-a zis «Vezi ușa asta? Ăștia or să fie ai tăi în viitor»”

Gen Bomboana de pe salivă

Mariana Roșca (blonda bătrînă a lui Iri): “Înghit saliva mea pentru că așa trebuie, de la operație. La ce vă gîndiți voi nu înghit pentru că nu îmi place și, dacă mi-ar fi plăcut, aș fi înghițit și aș fi spus asta fără nici o problemă.” (Wowbiz, 25 iulie)

Din fericire, pe lîngă înghițit saliva ei, Marianei Roșca îi place să respire. Altfel ar fi putut să fie nasol pentru ea.

 

Gen Ultimul stinge căldura

Bianca Drăgușanu (suflet sensibil): “Victor reprezintă foarte multă căldură pentru mine. Eu îl consider și în momentul de față o lumină care a apărut în viața mea. În momentul în care iubești, devii și gelos și au fost niște mesaje, SMS-uri, pe care le-am citit. Fiecare a avut greșelile lui și, acum, această relație, din punctul meu de vedere, e neconsumată. Cred că el este încă rănit de plecarea mea la Paris. A fost o rană mult prea adîncă pentru el. Încă mai cred că voi fi mireasă.” (Antena Stars, 26 iulie)

Cu siguranță, flacăra dintre Bianca și Victor arde mai fierbinte ca niciodată. Totuși, Bianca trebuie să fie atentă. Atunci cînd ești confecționată în proporție de peste 80% din mase plastice, orice sursă de căldură, chiar și o țigară, poate provoca daune ireversibile.

 

Gen Ca la Securitate

Oana Zăvoranu (fostă doamnă Pepe): “Apoi a dat doi pumni în ușa de la șifonier. Mi-a zis «Vezi ușa asta? Ăștia or să fie ai tăi în viitor». (…) Nu vreau ca lumea să creadă că această căsnicie a noastră a fost una plină de bătăi. Nu. La cîteva dintre aceste episoade am dat și eu. A mai furat-o și el, recunosc. (…) Odată mi-a dat doi pumni în ficat și am căzut pe canapea. Mi s-a tăiat respirația. După asemenea chestii te ia cu leșin, faci năniță. Nu poți să reacționezi. El știe să bată ca la Securitate.” (Libertatea, 24 iulie)

Lăsînd la o parte drama Oanei Zăvoranu, aș vrea să știu ce e în sufletul bietei uși de la șifonier și dacă Pepe a amenințat că o scoate din balamale dacă apare la Capatos sau Măruță.

 

Gen “Adipoase păsărele pe la cuiburi se adună”

Ozana Barabancea (femeie dintr-o bucată, dar o bucată mare): “Pe feisbuc ne găsim toți să ne dăm cu părerea, să comentăm și să bîrfim mai ceva ca la țară pe prispă-n fața gardului nevopsit de două decenii. (…) Eu nu dau explicații, băi, nene! Eu postez ce vrea păsărica mea! Sînt o șmecheră și îmi asum!” (Libertatea, 21 iulie)

Veți spune probabil că e ceva neobișnuit să-ți lași păsărica să posteze pe Facebook, dar în realitate e vorba de o practică destul de comună printre vedete. De exemplu, Mihai Trăistariu are un hîrciog dislexic care postează pentru el, iar Andra are un unicorn gay.

 

Gen Fură și nu cerceta

Mihai Morar (farsă mai puțin reușită a lui Buzdugan): “Azi-noapte ne-au spart radioul. Principala pagubă: automatul cu sandvișuri. Urlă foamea-n țară… Ceea ce nu știau spărgătorii e că Radio Zu nu ascunde mari comori. Averea Radio Zu nu e în lucruri!” (Facebook, 23 iulie)

Nu știu dacă hoții au găsit sandvișuri bune cu cabanos la sediul Radio Zu, dar glume bune sigur n-au găsit, pentru că pe alea, din fericire, Buzdugan și Morar preferă să le fure proaspete și nealterate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint