Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Au fost tigăile, urmează febra ibricelor de cafea

Zoom Au fost tigăile, urmează febra ibricelor de cafea

Atunci când bem, cu toții facem lucruri pe care nu le-am face în mod normal. Un bărbat din localitatea gălățeană Piscu, de exemplu, s-a dus să taie o capră. Ușor amețit de aburii alcoolului, el n-a nimerit însă grumazul animalului, ci și-a înfipt cuțitul în propria zonă inghinală. Ceea ce ridică întrebări serioase despre poziția din Kama Sutra în care bărbatul din Galați tăia capra. Până la urmă, agresorul a ajuns la spital, cu o hemoragie puternică, iar medicii i-au recomandat repaus la pat și să nu mai taie capre beat timp două-trei săptămâni, deoarece rana ar putea recidiva, în altă parte a corpului.

Unul dintre bodyguarzii lui Nuțu Cămătaru și-a lăsat maimuța îmbrăcată în pamperși să-i conducă mașina. Lucru care explică, probabil, multe ambuteiaje și tamponări din zona centrală a Bucureștiului.

Zeci de persoane s-au călcat în picioare printre rafturile unui supermarket din Târgu Jiu, ca să cumpere tigăi la preț redus. Poate că acum românii sunt înnebuniți după tigăi și bagă toți banii în vasele alea de gătit, dar la un moment dat piața tigăilor o să cadă, la fel cum s-a întâmplat cu imobiliarele. Cine știe care o să fie următoarea psihoză, după asta cu tigăile. Eu aș paria pe o febră a ibricelor de cafea. Cine urmărește presa economică internațională știe că ibricele sunt viitorul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint