Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Nuți, spaima președintelui

Zoom Nuți, spaima președintelui

La PMP în paradis au apărut probleme. Elena nu-l mai ascultă pe Traian, lucru fără precedent în istoria romanțată a acestui cuplu politic. Tînără și învolburată, Nuți s-a făcut că nu aude atunci cînd experimentatul ei partener i-a spus să nu se bage la președinția partidului. Cu două zile înainte de alegeri, toată lumea era încredințată că liniile trasate de Băsescu vor fi respectate. Adică PMP îi va păstra pe lingăii cu doctorate la Sorbona în vitrină și va planta la conducere pe unul dintre ei (pe Funeriu). Dar nici vorbă de așa ceva. Elena Udrea a bătut din picior, și-a aranjat ploile și s-a ales pe ea însăși. Explicațiile pe care le-a dat la Cotroceni au fost: curajul, inițiativa, dorința de a se bate și popularitatea, dar ele n-au fost ascultate. Patriarhul n-a mai înghițit. Nici scîncetele, nici rugămințile n-au funcționat o vreme.

Apoi, cînd a venit întunericul și, odată cu el, un copleșitor sentiment de singurătate, cînd un dor după zilele de altădată a început să bîntuie pe coridoarele lungi și goale ale Palatului, Băsescu a răspuns la telefon. Vremea s-a schimbat. În așa măsură încît, după o noapte de explicații pasionale, președintele României s-a prezentat la întîlnirea cu femeile PMP ca un cățeluș cuminte și ascultător. Cît despre soarta prezidențiabilului Cristian Diaconescu, ea e de mult pecetluită. Prin septembrie-octombrie, noul candidat din partea PMP va fi Elena. În ceea ce-l privește pe Traian, el a primit sarcina să lucreze la scenariul cu lacrimile și cu „Dragă Cristi”.

 

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Nu castiga Leana. E imposibil. Sau…?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint