Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

N-aș vrea să fiu acum în pielea lui Putin, fiindcă, născută în Bucovina, i-aș întoarce-o pe dos.

Zoom N-aș vrea să fiu acum în pielea lui Putin, fiindcă, născută în Bucovina, i-aș întoarce-o pe dos.

M-aș duce și eu în concediu, ca tot românul, dar unde? La Balcic, unde Regina Maria și-a pierdut inima după un june și chipeș ofițer, am înțeles că e plin de hepatită B, la Vama Veche e plin de iarbă și seringi de unică folosință, iar la vîrsta mea n-aș putea face nudism decît în cameră, din Băile Herculane n-au rămas în apartamentele princiare nici dușurile, în Maramureș am mai fost și m-am întors, iar Occidentul pot să-l văd pe Digi World cu 5 euro. În plus, am primit ieri de la președinte un mesaj codificat de mi-au dat lacrimile: Nutzi, don’t leave me in these troubled times! I need you day and night, especially at night. What are you doing tonight? I am drinking and thinking of my stupid brother. Do you want to think of him with me? Yours, The President.

Decodificați, băieți!

*

N-aș vrea să fiu acum în pielea lui Putin, fiindcă, născută în Bucovina, i-aș întoarce-o pe dos.

*

De o săptămînă încoace numărul divorțurilor și-al proceselor de partaj a scăzut pînă aproape de zero, deoarece o soacră, revoltată că ginerele ei din Chișinău a obținut, în urma sentinței, două hectare din averea fiicei, i-a urat acestuia, pe Internet, fatidicele vorbe ”Fire-ai al dracului de separatist!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint