Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Președintele Ceceniei are propria emisiune de diversiuni: ’Neața cu Ramzan și Dani

Zoom Președintele Ceceniei are propria emisiune de diversiuni: ’Neața cu Ramzan și Dani

Jurnalul lui Barack Obama (om cu care poți să te-nțelegi)

26 iulie 2014

Ce mă enervează situațiile astea! Tocmai am aflat că președintele Ramzan Kadîrov m-a interzis în Cecenia și mi-a confiscat toate bunurile pe care le dețin pe teritoriul micuței republici din sudul Federației Ruse. Acum trebuie nu doar să-mi replanific vacanța de vară, pe care voiam să mi-o petrec în Cecenia, într-o cochetă vilă cu veceu în curte, devastată de rebelii musulmani, ci și să-mi iau adio de la apartamentul ăla cu două camere din Groznîi, pe care-l dețineam într-un bloc distrus complet în 1995, în timpul bombardamentelor.

27 iulie 2014

Am văzut pe Internet niște poze cu Ramzan Kadîrov. Purta o haină extravagantă de blană, era înconjurat de mașini luxoase și ținea în brațe un tigru alb. Nu pot să nu recunosc că m-a cuprins invidia. Uneori mi-aș dori să fiu și eu alb.

28 iulie 2014

Dragă jurnalule, acum m-am obișnuit cu ideea că sunt interzis în Cecenia. Oricum n-am de gând să mai calc pe acolo. Ce mă îngrijorează e însă că interdicția s-ar putea extinde. Cecenia se învecinează la sud cu Georgia și mă tulbură gândul, dragă jurnalule, că aș putea să nu mă mai întâlnesc cu alegătorii mei din Atlanta.

 

Jurnalul lui Ramzan Kadîrov (președintele Ceceniei, cea mai măreață republică cecenă din lume și chiar din Rusia)

26 iulie

Ha, ha! Capitaliști slabi! Dar nu slabi și sexy, ca Megan Fox, pe care o apreciez enorm, nu doar la corp, ci și ca actriță, dar mai ales la corp, pentru că e sexy și bună și e o actriță destul de proastă. Slabi și slabi, ca o persoana slabă, care are un handicap și din cauza asta e slabă. Zilele voastre sînt numărate! Eu, marele Ramzan Kadîrov, prietenul personal al prietenului meu cel mai bun, Vladimir Putin, am decis astăzi să vă dau o lovitură mortală blocîndu-vă toate conturile din Cecenia, chiar dacă știu că nu aveți conturi și nici noi nu avem bănci! Dar totuși e o lovitură puternică, pentru că acum nu mai puteți să deschideți conturi și să aveți posesiuni în Cecenia, nici dacă vreți, sau dacă noi deschidem o bancă. Ceea ce e improbabil acum, dar s-ar putea să vină o vreme cînd o să vreți. De asemenea, am decis să vă confisc toate bunurile. Nu doar din Cecenia, ci și din toată lumea. Pentru că așa meritați și pentru că sînt ale mele acum!

27 iulie

Cred că sancțiunile împotriva Occidentului au durat destul și și-a învățat lecția. Vom renunța la ele. Și nu pentru că Megan Fox a zis asta.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint