Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Principele Nicolae, decis să facă rost de niște dragoni pentru a-și recupera locul în Casa Regală

Zoom Principele Nicolae, decis să facă rost de niște dragoni pentru a-și recupera locul în Casa Regală

Un tânăr de 30 de ani a fost văzut ieri, în zona Pieței Trapezului, întrebându-i pe comercianți dacă n-au de vânzare trei dragoni cu puteri supranaturale. Bărbatul are semnalmentele fostului principe Nicolae al României și încerca să facă rost de miticele creaturi pentru a căpăta tronul imaginar al țării sale.

Cine îl vede este rugat să nu-i șoptească o vorbă Principelui Radu Duda. Alteța Sa Regală e decis să pună mâna pe tânărul principe și nu va avea liniște cât timp Nicolae umblă liber pe străzile Capitalei. În acest scop, Radu Duda a trimis deja să scotocească Bucureștiul doi actori de la Teatrul Național din Iași, îmbrăcați în costume peticite de ostași ai lui Ștefan cel Mare, din recuzita uzată a respectabilei instituții de cultură.

Conform ultimelor informații pe care le deținem, Principele Nicolae a părăsit cartierul Balta Albă la bordul unui taxi Pelicanul. El se îndrepta către nordul Capitalei, unde, spun localnicii, s-ar afla legendarul complex comercial Dragonul Roșu. Rămâne de văzut dacă miticul angro cu mărfuri chi- nezești de contrabandă îl va ajuta pe Nicolae să-și recapete tronul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint