Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 3 cele mai idioate pagini de Facebook oficiale

Zoom Top 3 cele mai idioate pagini de Facebook oficiale

Un om cinic ar privi în jur și ar zice că lumea se duce de rîpă. Noi am zice că s-a dus deja. Acum cîțiva ani făceam mișto de cucoanele casnice că s-au apucat să citeze filosofii ieftine de viață din Coelho. Na, că acum am ajuns să tînjim după vremurile alea, pentru că nimeni nu mai e prost să citească o carte de 100 de pagini, cînd ai același volum de înțelepciune într-un citat din Tony Poptămaș. Partea cea mai nașpa e că Poptămaș, revenit recent pe Facebook după exil, e doar vîrful aisbergului: iată alte trei pagini care fac ca Alchimistul să pară Frații Karamazov.

1) Mihai Trăistariu – Are 142 de mii de like-uri. Ce-i drept, multe au venit datorită scandalurilor de homosexualitate și dezgustătoarei operații de implant de păr, transmisă aproape integral la Happy Hour. Mihai Trăistariu n-are profunzimea de coafeză a lui Poptămaș, dar suferă de o altă patimă, cel puțin la fel de gravă: selfie-ul în oglindă. Implantul de păr i-a dat un impuls de încredere, așa că Mișu crede acum că e de datoria lui să ne distrugă corneea cu poze cu el la pieptul gol. Ați zice că sîntem noi răutăcioși și că, de fapt, asta vor să vadă fanele lui, dar nici acest lucru nu e valabil. Selfie-urile au cam cîte likeuri ar avea o poză cu voi mîncînd spaghete. Personal, ne plăcea mult mai mult de Trăistariu ăla vechi, efeminat și complexat. Pentru binele omenirii, haideți să-l radem în cap.

2) Doru Octavian Dumitru – 135 de mii de like-uri. Ceea ce e justificabil, pentru că toată lumea începe să-ți dea like după ce ai murit. Credeți sau nu, DOD reușește să fie și mai neamuzant pe Facebook decît în spectacolele sale. Ca un om care n-a înțeles niciodată cu adevărat umorul și totodată fiind prea bătrîn ca să înțeleagă cu adevărat Facebook-ul, activitatea lui Doru pe rețeaua de socializare se rezumă tot la citate inspirațional-motivaționale, dar care de data asta se vor și amuzante. Citate cum ar fi: „Dacă mai mulți săraci vorbesc aceeași limbă, asta nu înseamnă că limba aceea e săracă. #DoruOctavianDumitru“ sau mult mai neînțelesul „Indiferența ta are așa o candoare, încît începe să mă inspire și pe mine. „DoruOctavianDumitru“.

3) Dr. Andrei Laslau – 263 de mii de like-uri. Cînd l-au ucis pe Poptămaș, pe pagina lui Laslau s-a strigat: Regele a murit, trăiască regele! Doctorul Laslau este nutriționist și pe cover-ul lui spune că susține dieta ketogenică, despre care putem presupune că implică un consum foarte ridicat de ketamină, pînă cînd te faci schelet. Spre deosebire de Tony, care e artist și norvegian, Laslau are în favoarea sa și argumentul autorității, pentru că și-a pus „doctor“ în fața numelui. Pe lîngă clasicele citate cu platitudini, domnul doctor mai are și poze cu rețete sănătoase, adică vreo 4.000 de variații de salate cu somon.

1 comentariu

  1. #1

    Pe langa acest top ar mai trebui un articol dedicat special unui clasic in viata:Radu.F.Constantinescu.Nu exista zi in care cineva sa nu posteze ceva din cugetarile lui .Eu una nu mai pot cu acest Radu..F.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint