Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ipoteză-șoc: Unul dintre candidații la președinție este, de fapt, doi pitici într-un parpalac

Zoom Ipoteză-șoc: Unul dintre candidații la președinție este, de fapt, doi pitici într-un parpalac

Traian Băsescu a lansat săptămâna trecută o nouă bombă, anunțând că printre candidații la președinție se află și o persoană care este, de fapt, doi pitici într-un parpalac. Șeful statului a subliniat că participarea a doi pitici urcați unul în spatele celuilalt la scrutinul din 2 noiembrie pune în pericol statul de drept, deoarece este ilegal ca doi cetățeni să candideze din partea aceluiași partid pretinzând că sunt unul singur.

”Îl rog pe acel candidat care se știe că este doi pitici într-un parpalac să facă un pas în față și să recunoască. Românii au dreptul să știe pe cine aleg. Nu este normal ca, în România anului 2014, să te urci în spatele altui pitic, să-ți pui o haină lungă pe tine și să pretinzi că ești o persoană de dimensiuni normale”, a spus președintele Băsescu.

El a precizat că un președinte care este, de fapt, doi pitici într-un parpalac va avea mereu o dublă comandă, deoarece o parte dintre acțiunile sale vor fi dictate de piticul de jos, care-l duce pe umeri pe celălalt.

Nimeni nu știe precis la care dintre candidați se referă Băsescu. Tot ce știm despre misteriosul candidat este că poartă un parpalac impermeabil inclusiv la întâlnirile oficiale și că are mâinile nefiresc de scurte.

2 comentarii

  1. #1

    :)))) Destul cu normalitatea…sa trecem ”parpanormal”.

  2. #2

    Cred ca e Ponta-copilotul care are dubla comanda…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint