Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

NASA, încrezătoare că va trimite, până în 2050, un om sub cartierul Drumul Taberei

Zoom NASA, încrezătoare că va trimite, până în 2050, un om sub cartierul Drumul Taberei

Cercetătorii de peste Ocean sunt de părere că, până în anul 2050, Agenția Spațială Americană ar putea trimite primul om sub cartierul Drumul Taberei. Șansele ca o astfel de operațiune să aibă loc sunt tot mai mari, mai ales că sondele NASA au găsit deja apă sub Drumul Taberei, probabil de la o conductă spartă, pe care Apa Nova a omis să o repare la timp. ”În urmă cu cinci ani, părea un plan nebunesc, dar acum este tot mai realizabil. Vrem să trimitem cât mai repede un om cu metroul sub cartierul Drumul Taberei, ca să nu-i lăsăm pe ruși să ne-o ia înainte. Din păcate, avem nevoie de voluntari, iar până în prezent nici o ființă umană nu s-a oferit să meargă în subteranele cunoscutului cartier bucureștean”, a explicat un cercetător american care lucrează pentru NASA.

Oficialii NASA nu se așteaptă să găsească o întreagă civilizație sub cartierul Drumul Taberei, dar, din câte au declarat, se mulțumesc dacă lumea nu lasă gunoaie în metrou și nu scuipă pe jos. Există însă și sceptici care spun că sub cartierul Drumul Taberei nu poate exista viață, motiv pentru care construirea unei linii de metrou este un plan nebunesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint