Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sătul de indecizia guvernanților, un bărbat din Constanța și-a făcut propriul Cod Fiscal

Zoom Sătul de indecizia guvernanților, un bărbat din Constanța și-a făcut propriul Cod Fiscal

Atunci când autoritățile nu fac nimic, cetățenii preiau inițiativa. E și cazul unui bărbat de 41 de ani din Constanța, care s-a săturat de discuțiile interminabile despre noul Cod Fiscal. El și-a redactat propria legislație legată de taxe și impozite, așa că știe deja câte procente din veniturile sale vor merge către stat începând cu data de 1 ianuarie 2016.

”O să plătesc impozit pe venit de 1% și TVA tot 1%. Nici nu știu, se poate să fie impozitul și mai mic de 1%, că eu nu prea mă pricep la matematică, la fracții, la de-astea. Când îmi dă cu virgulă, mă doare capul”, a mărturisit constănțeanul care și-a adoptat propriul Cod Fiscal, dându-le cu tifla guvernanților și arătându-le că în țara asta, totuși, se poate face treabă.

Exemplul bărbatului din Constanța a fost preluat și de un interlop din Călărași. El nu mai așteaptă ca senatorii și deputații să voteze noul Cod Fiscal retrimis în Parlament și a stabilit deja ce taxe de protecție va cere anul viitor de la cetățenii pe care-i terorizează.

”Domnul meu, în branșa asta trebuie să fii hotărât”, a povestit interlopul. ”Când te duci peste oameni să le dai foc la casă, trebuie să știi exact ce vrei. M-am decis ca taxa de protecție să fie tot ce câștigă ei și nici un leu mai puțin. Am și eu cheltuielile mele.”

Vestea bună pentru clienții interlopului e că aceștia vor plăti mai puțin pentru sănătate, deoarece temutul cămătar are de gând să-i și omoare.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint