Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu a recunoscut că i-a propus lui Voronin să devină el ținta principală a Antenei 3

Zoom Băsescu a recunoscut că i-a propus lui Voronin să devină el ținta principală a Antenei 3

Șoc și groază în casele românilor, după ce Traian Băsescu a recunoscut că i-a propus lui Voronin să se mute la București și să devină principala țintă a jurnaliștilor de la Antena 3. Băsescu a povestit că voia de mult timp să facă unirea cu Republica Moldova și, ca să-și îndeplinească acest scop, era dispus să renunțe la orice. Chiar și la notorietatea pe care i-o aduceau emisiunile zilnice de la Antena 3.

”L-am sunat într-o noapte pe Voronin și i-am spus: Măi, omule, hai să facem odată unirea. Uite, sunt gata să te las pe tine, în locul meu, ținta principală a tonomatelor lui Felix. Ce vrei mai mult? Ți-aș da și părul din cap, dacă l-aș mai avea. Nu înțeleg de ce nu accepți tu să ne unim odată, ca să mă apuc și eu de altceva”, a relatat Băsescu.

Fostul președinte a mai spus că au fost mai multe ocaziile în care l-a contactat pe Voronin pentru a realiza visul de secole al românilor.

”Într-o noapte, prin 2010, i-am propus să vină la București ca să taie el salariile. Ce vreți mai mult? I-am zis: Haide, măi, Vladimire, o să te simți ca pe vremuri, când erai milițian în Uniunea Sovietică. Lumea o să te urască, o să-ți știe de frică. E ce ți-ai dorit dintotdeauna. Să știi că 25% din salariile bugetarilor nu-i puțin lucru. În ce țară din lumea asta mai poți tu să tai 25% din salarii fără să te asasineze oamenii pe stradă?”, a povestit Băsescu.

Potrivit fostului șef de stat, au existat discuții avansate cu trompetele lui Felix, care au acceptat să-l ia la țintă pe Voronin. Negocierile au ajuns însă într-un impas atunci când mercenarii securistului de la Grivco au spus că e prea mult pentru ei să dea și în Băsescu, și în liderul de la Chișinău, și au cerut să renunțe la emisiunile antibăsiste. Președintele nici n-a vrut să audă și așa a picat varianta unirii cu Moldova. Iată cum pornirile lui Băsescu de a controla presa și de a se afla mereu în centrul atenției au dus la nerealizarea visului de secole al românilor.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    blame canada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint