Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui George Soros (I)

Zoom Momente esențiale din viața lui George Soros (I)

1930 – Se naște George Soros. Se spune că în spatele venirii lui pe lume s-ar afla Soros, adică tatăl lui, care a coordonat totul din umbră.

1937 – Soros începe să frecventeze orele de curs ale școlii primare, unde studiază materiile de bază: cititul, scrisul, aritmetica și provocarea violentă a unor schimbări de regim politic prin finanțarea societății civile.

1939 – Micul George Soros e pedepsit de învățătoare pentru toate chestiile nasoale care se petreceau în clasă. Mereu, când se spărgea vreun geam sau cineva descoperea băncile pline de măzgălituri, toți colegii arătau spre Soros, indiferent dacă el era făptașul sau doar îl manevrase din umbră pe elevul care se făcea vinovat.

1947 – Soros emigrează în Anglia. La biroul de imigrări, i se spune că trebuie să investească și în conspirații politice locale, deoarece nu poate băga bani la nesfârșit doar în mașinațiuni politice și electorale din Europa de Est.

1954 – George Soros își deschide un mic birou de conspirații politice în centrul Londrei. La el apelau toți oamenii cărora le trebuia rapid o schimbare de regim în Europa de Est, dar n-aveau timp să se ocupe de asta singuri.

1970 – George Soros cumpără, undeva în Caraibe, o insulă exotică unde să se retragă Bruce Lee, Elvis, Ceaușescu și Michael Jackson, după ieșirea lor din viața publică.

1985 – Soros e prins fără bilet în autobuz. Înscenează o diversiune, pentru a scăpa fără amendă. Controlorii care spun că Soros e în spatele diversiunii care l-a făcut scăpat sunt priviți ca nebuni și internați la psihiatrie. Soros a economisit valorea amenzii și iese din scandalul ăsta mai puternic, gata să îngenuncheze din nou guvernele slabe ale lumii.

2 comentarii

  1. #1

    Hai dom’le doar pana in 1985? Vine si partea 2?

  2. #2

    Aici se termină fabulația.Urmează realitatea…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint