Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Momente esențiale din viața lui Adrian Severin

Zoom Momente esențiale din viața lui Adrian Severin

1954 – Vine pe lume Adrian Severin. Se pare că medicul care a asistat la nașterea lui nu era medic adevărat, ci un jurnalist britanic care organiza un flagrant.

1957 – Părinții lui Adrian Severin își fac griji, deoarece, deși micul Adrian a început să vorbească, de fapt nu spune nimic. Ore întregi ține discursuri din care nu se înțelege nimic, deși fiecare cuvânt, luat în parte, are sens în limba română.

1961 – Elevul Adrian Severin e surprins luând șpagă de la un alt elev, pentru a abuza de poziția de elev pe care o avea în cadrul clasei.

1965 – La împlinirea vârstei de 11 ani, părinții nu-i organizează lui Adrian Severin o petrecere-surpriză, ci un flagrant, în cadrul căruia sărbătoritul e surprins luând cadouri pe care scria MITĂ.

1985 – Adrian Severin îi mărturisește unui prieten că, pentru el, formula succesului e ”două părți hidrogen și doar o parte oxigen”.

1989 – Adrian Severin susține că teroriștii care au tras la Revoluție erau, de fapt, jurnaliști britanici veniți pentru a organiza un flagrant. El atrage atenția că trebuie să fim atenți la acei jurnaliști, deoarece mulți au făcut pușcărie din cauza lor.

1990 – Adrian Severin e foarte îngrijorat atunci când aude că minerii au găsit, la sediul PNȚ, valută, droguri, mașini de scris automate și o misterioasă substanță lichidă care conține două părți hidrogen și doar o parte oxigen.

1996 – Adrian Severin vizitează o pușcărie. El își dă seama atunci de un mare adevăr: dacă toată lumea din pușcărie a încălcat legea, atunci legea e proastă și trebuie schimbată.

2016 – E condamnat la patru ani de închisoare cu executare. El susține că i s-a oferit pedeapsa asta și de către niște jurnaliști britanici sub acoperire, dar, prudent, a refuzat-o, pentru că, din câte a auzit, dacă iei așa ceva, faci pușcărie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint